Kezdőlap
Munkaadóknak
Egyéni Vállalkozóknak
Kapcsolatok

Miért pont engem? / Egyéni Vállalkozóknak

Miért pont engem?, mert ...............

Hivatásom rendszerfejlesztő-programozó volt. Készítettem egy saját DOS alapú bér-és munkaügyi rendszert, melyet 1989-2005-ig. forgalmaztam a Szerzői Jogvédő Hivatalon keresztül. Sajnos kiszorították a csillogó-villogó Windows alapú programcsomagok.

ÁFA mentes egyéni vállalkozók könyvelését, valamint munkaadók számára teljes körű bér-, TB és munkaügyi ügyintézést vállalok.

Több éves könyvelőirodai gyakorlatomat a Taxater/Verzatusz, a FI-FO, illetve a BÉTA Kft könyvelőirodákban szereztem meg. Munkáltatónál végzett tevékenységemről az M&Amerika Utazási Iroda szolgál referenciául.

Magánszemélyek részére vállalom az SZJA bevallások elkészítését, illetve TB - általában nyugdíj- szaktanácsadást.

Tagja vagyok a Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák magyarországi szervezetének.

A V Pont láncba tartozó Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák jellemzői:

    1. PROFI: A könyvelő iroda fontosnak tartja a vállalkozás küldetésének elősegítését, mindig készen áll arra, hogy szaktudásával és információval segítsen a döntés-előkészítésben. Felkészült: az Önadózó újság előfizetésével naprakész szakmai információkkal rendelkezik, lépést tart a változásokkal, ismeri az alkalmazható adózási, jogi megoldásokat.

    2. TAKARÉKOS: A könyvelő iroda felhívja a cégvezetés figyelmét a kedvező és takarékos üzleti megoldásokra. Egy könyvelőn sok minden múlik, és egy ilyen könyvelő megéri a pénzét.

    3. BIZTONSÁGOS: A könyvelő iroda a szolgáltatása szakszerű teljesítésével biztonságot nyújt a vállalkozónak, saját eljárásával nem teszi ki őt jogsértések és határidő mulasztások következményeinek. Kellő diszkrécióval kezeli a vállalkozás ügyeit.

    4. GONDOS: a könyvelő iroda elvégzett munkája szakszerű, megfelel a jogszabályoknak, precíz és számon kérhető.

    5. FELELŐS: a könyvelő iroda a szolgáltatását írásbeli szerződés alapján végzi, amely a vállalkozó felé tartalmazza a fenti alapelvek elfogadását.

http://www.vpont.hu/v-pontok/bandy-annamaria--ev-45/

Nálam, nem történik "akta tologatás" egyedül végzem a könyvelést és a bérelszámolást Ez a könyvelő irodákkal szemben óriási előny.

Szájhagyomány útján jönnek az új ügyfelek a kerületből, ami azt hiszem a legjobb ajánló levél. Az Ügyfeleim egy része haverrá is válik (bár ez az üzleti életben nem túl szerencsés), de teljes bizalmukat –nem csak könyvelési téren- élvezem. Erre vigyázni kell, mert nagyon törékeny dolog.

Évek óta visszatérő magánszemély ügyfeleim is vannak a bevallás elkészítésekor.


Talán megbízható vagyok??? Döntse el Ön is!!!!!!!!!!!!!

<--- VISSZA

Bándy Annamária Ev.          1063 Budapest, Szív u. 39/a          Tel:+36-20-9212-614          Fax:(1)-331-9935          bandy@digikabel.hu